+32 498 14 62 69 | info@groepspraktijkmentaal.be
Apollonia Mus

Kinderpsychologe

Ik ben afgestudeerd in juni 2016 aan de universiteit Gent als master in de klinische psychologie. Ik heb bijkomend een éénjarige basisopleiding in de experiëntiële en ontwikkelingsgerichte psychotherapie gevolgd. Sinds mijn afstuderen ben ik volledig werkzaam als zelfstandig erkend kinder- en jongerenpsycholoog. Mijn stage heb ik afgewerkt in een Centrum voor Ambulante Revalidatie, waar ik gewerkt heb met kinderen met uiteenlopende ontwikkelingsproblemen. Ook voor mijn masterproef heb ik ervaring opgedaan in het werken met kinderen, en meer bepaald hoe kinderen met een kankerdiagnose en hun gezonde broers/zussen hiermee omgaan.

Momenteel werk ik nog steeds mee als vrijwilliger aan het doctoraatsonderzoek waar mijn masterproef een onderdeel van was. Ik zet mij in mijn vrije tijd ook nog in voor andere organisaties, waardoor ik ervaring kan opdoen met diverse problemen en onzekerheden waar kinderen en jongeren mee zitten.

Ik investeer ook steeds tijd in lezingen, extra opleidingen en intervisie om mijn kennis steeds verder bij te schaven en up-to-date te houden. In 2017-2018 heb ik de eenjarige therapieopleiding experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder- en jeugdpsychotherapie vervolledigd. Hierna heb ik mijn ontwikkelingsdenken nog meer verruimd door vervolgens de kortdurende tiendaagse opleiding kindertherapie en begeleiding (bij Tine Maeyens) te volgen.

Ik ben als erkend psycholoog aangesloten bij de psychologencommissie (erkenningsnummer: 922116438). Daarnaast ben ik ook nog lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP).

© Groepspraktijk Mentaal. All Rights Reserved.

Designed by Liem Nguyen